De 5 vragen aan... Harry van der Zaag

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Harry van der Zaag, vader van vier tieners en directeur van Lentiz | Cursus & Consult. Met ingang van deze maand zijn wij gevestigd in het World Horti Center. We maken onderdeel uit van de Lentiz Onderwijsgroep en richten ons op het bedrijfsleven.
 De 5 vragen aan... Harry van der Zaag (floranews.com)

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Harry van der Zaag, vader van vier tieners en directeur van Lentiz | Cursus & Consult. Met ingang van deze maand zijn wij gevestigd in het World Horti Center. We maken onderdeel uit van de Lentiz Onderwijsgroep en richten ons op het bedrijfsleven.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden onderdeel , bedrijfsleven en zaag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!