Prinsjesdagdebat begint met moord advocaat: 'Zeer verontrustend'

Ojee, wat zijn we toch weer geschokt....... 😞

Originele beschrijving

Het grote debat over de Prinsjesdagplannen staat bij aanvang in het teken van de liquidatie van advocaat Derk Wiersum. Premier Rutte noemt het 'zeer verontrustend'. Minister Ferd Grapperhaus zal later op de dag in de Tweede Kamer een verklaring afgeven.

Deel dit topic

Reacties

+2
Greetje
Wat een heerlijke stad toch, dat Amsterdam, met z'n yogasnuivers(betweteringe vegans die in het weekend losgaan op coke).

Misschien eens een lijntje fair trade proberen?
+6
Weidezicht
Denk dat er vanavond wel iemand is die zegt dat de schutter in de agrarische sector gezocht moet worden.....
+1
@Weidezicht De gemiddelde stedeling is dan ook een belabberde schutter..
+8
puntertje
Kom kom, we hebben prioriteiten in dit land. Eerst zorgen dat plantjes die niet van stikstof houden gered worden voordat we iets gaan ondernemen tegen de MocroMaffia die onze rechtsstaat aan gort schiet.
+7
de Haas
@puntertje Ik ken iemand die wou iets doen tegen de mocro, maar die wordt op dit moment vervolgd wegens het discrimineren van een ras.
weurding
@de Haas roetveegpieten?😅

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN