LTO: economische voorspoed en bezorgdheid toekomst

Onrust boeren en tuinders over politiek debat

Het gaat goed met de Nederlandse economie, en de Nederlandse land- en tuinbouw is trots op de grote bijdrage die ze daaraan levert. Tegelijkertijd maken veel boeren en tuinders zich zorgen over de toekomst. De maatschappelijke waardering voor de producenten van groene en gezonde voeding en planten is groot. Helaas staat dat niet gelijk aan een eerlijk inkomen, duurzaam beleid en politieke betrokkenheid bij de toekomst van de sector. LTO Nederland roept het kabinet op om achter de land- en tuinbouw te gaan staan en goede oplossingen te bieden rond de vastzittende dossiers.
 LTO: economische voorspoed en bezorgdheid toekomst (lto.nl)

Onrust boeren en tuinders over politiek debat Het gaat goed met de Nederlandse economie, en de Nederlandse land- en tuinbouw is trots op de grote bijdrage die ze daaraan levert. Tegelijkertijd maken veel boeren en tuinders zich zorgen over de toekomst. De maatschappelijke waardering voor de producenten van groene en gezonde voeding en planten is groot. Helaas staat dat niet gelijk aan een eerlijk inkomen, duurzaam beleid en politieke betrokkenheid bij de toekomst van de sector. LTO Nederland roept het kabinet op om achter de land- en tuinbouw te gaan staan en goede oplossingen te bieden rond de vastzittende dossiers.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden lto , tuinbouw , duurzaam , tuinders , politiek , economie , toekomst en inkomen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!