Nieuw stikstofmodel werkt nauwelijks voor stallen

Nieuwe rekenmodel stikstof van start. Voorlopig biedt het weinig soelaas voor veebedrijf.

Het nieuwe rekenmodel voor de berekening van de stikstofdepositie op natuur is voor een groot aantal agrarische bedrijven niet toepasbaar. De aangepaste rekentool Aerius is maandag 16 september gelanceerd.


Deel dit topic

Reacties

+4
jg
Zo regelt men dat , ruimte voor iedereen behalve landbouw.
Pluto
Ik vraag me af hoe lang dit stand houd ???. RVS wil echte cijfers en geen berekeningen !. ook moet er van te voren worden gecompenseerd !. De rechter heeft veel vergunningen vernietigd en daar zitten ook vergunningen bij van bedrijven die wel de stikstof hebben gecompenseerd .
+1
de Haas
Noem dan gewoon het beestje bij de naam en zeg dat de landbouw per 2020 wordt afgeschaft in Nederland. Kom niet met zo'n slappe hap aanzetten, idioten.
+2
Stoppen met al deze onzin !!!
hans1980
@Detukkeroettwente dat moeten we 1 oktober regelen
+1
Pluto
@hans1980 Wat wil je regelen ?? De manier waarop landbouw wordt bedreven in Nederland is door de jaren heen ons van alle kanten door de strot geduwd via mc sherry ,,GLB en wat niet meer zij . Met sancties en boetes is de landbouw op dit punt beland . Je kunt wel van alles verzinnen en de boeren overal de schuld van geven maar je hebt er als overheid je handtekening onder gezet . Net zoals De kamer er mee akkoord is gegaan .
+1
hans1980
@Pluto tijd van praten is voorbij

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , boerderij , stallen en ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0