Gedeputeerde Kramer wil niet dat veehouderij op slot komt door stikstofkwestie

"Aan de ene kant willen we de natuur beschermen, maar aan de andere kant moeten we niet het land op slot zetten," meent Kramer.

Gedeputeerde Kramer is bekend met de meeste projecten, zegt hij. "Niet alle projecten stuk voor stuk. Maar wel dat als gevolg van de uitspraak van de rechter in het voorjaar, alle activiteiten waarbij er opnieuw stikstof vrijkomt in de natuur, niet meer kunnen. En als dat voor boeren niet mag, kan dat natuurlijk ook niet voor de overheid. Dus het is logisch dat ook die projecten stil liggen."

Deel dit topic Gedeputeerde Kramer wil niet dat veehouderij op slot komt door stikstofkwestie | Omrop Fryslân (omropfryslan.nl)

"Aan de ene kant willen we de natuur beschermen, maar aan de andere kant moeten we niet het land op slot zetten," meent Kramer.

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
Pluto
Tja ; maar de landbouw is de enige sector die de stikstof in de kringloop compenseert met GEBRUIK makend van natuurlijk elementen . De rest wil de landbouw gebruiken als afleiding manoeuvre om zelf het milieu en de natuur te kunnen VERBRUIKEN . De maatschappelijke belangen gaan boven milieu vernietiging , zelfs de RVS kan hier geen verandering in brengen gezien de poging om met een nieuwe reken methode de zaak weer vlot te trekken . Het is niet de landbouw die stil licht ,,,, het is de rest van Nederland waar de rem op zit . Als MOB dit had voorzien hadden ze er dan ook met gestrekt been ingesprongen ??? . Of heeft hier een compleet bataljon ambtenaren zitten slapen !.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden pas en ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!