Onderhandelen melkrobot

Hoi,

Is er hier iemand die wat algemene tips kan geven voor de onderhandelingen bij aankoop van melkrobots? Goede onderhoudscontracten e.d.?

Bedankt!

Deel dit topic

Dexter_1970

Reacties

+1
Koeien boertje
Wat wil je voor contract?
Zeker weten dat je genoeg betaald?

Ik ben voor een robot gegaan zonder contrac, gewoon uurtje factuurtje.
Als je geen vertrouwen in de robot of dealer hebt moet je een ander opzoeken
dewittemotor
@Koeien boertje Als je zoiets bij DeLaval doet ben je onverantwoord aan het ondernemen. Die all-in onderhoudscontracten horen gewoon bij de onderhandelingen. Deze nauwkeurig bestuderen geeft al een goed beeld van de toekomstig te verwachten onkosten.
hoest
@dewittemotor
Dat is toch algemeen bekend bij die blauwe jongens. In aanschaf goedkoop bij onderhoud wordt je gestropen
+1
kaas
@hoest is het bij de andere merken beter moet je maar niet op rekenen ik geef bij aanschaf liever 30000 euro minder dan zien we het later wel en ik ben die 30000 nog lang niet extra weer kwijt in die 10 jaar dat we met robots melken
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!