2030, George Orwell in de Polder (12)

2030, George Orwell in de Polder (12)
interessantetijden.nl/2019/09/…

Deel dit topic

Groen1

Reacties

producent
ad.nl/politiek/…

Diederik Samsom wordt rechterhand van Frans Timmermans
Voormalig PvdA-leider Diederik Samsom wordt de kabinetschef van EU-vicevoorzitter Frans Timmermans. Dat bevestigt een woordvoerder van Timmermans.

Samsom treedt op 1 november aan als de kabinetschef van zijn partijgenoot Timmermans, een positie die hem grote invloed geeft op het toekomstige Europese milieubeleid. Timmermans werd gisteren benoemd tot nieuwe klimaatchef van de Europese Commissie. De PvdA-politicus krijgt klimaatactie onder zich, maar ziet ook toe op onder meer beleid over landbouw, transport, energie, en milieu en oceanen...………….

Het leed is nog niet geleden.
de Haas
@producent Dat moet een fout zijn. PVDA is niet veel meer van over, waar komen deze louche figuren dan vandaan. Ooh wacht... Ik dacht even dat we in een democratie leefden, maar dat was vroeger.
diezel
Quote Reactie van @producent:
Diederik Samsom wordt rechterhand van Frans Timmermans

Zou eigenlijk niet moeten kunnen ...….

"The Head of Cabinet or the Deputy Head of Cabinet shall be of a different nationality from that of the Commissioner"
ec.europa.eu/transparency/regdoc/…
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!