Wilders

Nu heeft wilders aangifte gedaan van valsheid in geschriften. Hoe gaat dit aflopen. Gaat de overheid in de doofpot proberen te stopen?

Deel dit topic

pietjepuk

Reacties

diezel
Dat durft politiek Den Haag niet aan. Als die beerput bij het MvJ ooit echt open …….. 😵
+2
Kringloper
Daar gaat Knoops wel voor zorgen!
pietjepuk
@Kringloper Die is al 5 stappen verder dan het o.m
de Haas
Ik smul hier van. Wilders werd altijd belachelijk gemaakt, maar hij had/Heeft het vaak bij het rechte eind. Wat zullen er vannacht vele VVD'ers en justitie ambtenaren slecht slapen. Moet je toch eens na gaan wat voor een puinhoop het is ook bij de andere ministeries. Er zijn kabinetten om minder gesneuveld...
kwarkje
@de Haas trutte 3 zet gewoon een nieuw bewindspersoon in
Belachelijke coalitie
0,0 mores
diezel
Quote Reactie van @de Haas:
Wat zullen er vannacht vele VVD'ers en justitie ambtenaren slecht slapen.

Hopelijk heeft RTL ook gedacht aan wat beveiliging voor Pieter Klein. Hij-is-niet-bang.
twitter.com/pieterkleinrtl/
Pluto
De kamer gaat echt niet in debat over wilders . Nu knoops kan aantonen dat de rechtsstaat wordt aangestuurd door de politiek . Ze gokt er op dat de rechter wilders veroordeeld .Anders valt het kabinet en dat is nu te vroeg . Er is op dit moment te veel stikstof paniek . Je kunt de hele landbouw wel naar het buitenland schoppen maar daar trek je de woningbouw niet mee vlot . Dat moet in de kamer nog effe indalen .
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!