Linkse snotneuzen

Welke linkse snotneus is het gevaarlijkst? Jetten of klaver. Walgelijke verwende kereltjes

Deel dit topic

bertusdebeer

Laatste  |  

Reacties

Sjaakiee
Beide even erg
+4
van Ittersum
Ze zijn er, dus je hebt er mee te dealen.

Best wel jammer dat hier niemand begint over hoe wij de juiste informatie op de juiste plek krijgen maar alleen maar zitten te jammeren en personen zwart zitten te maken. Oftewel dit soort gedoe gaat keer op keer weer gebeuren omdat er geen tegenwoord of tegeninformatie is die op de plek komt waar het komen moet : politiek Den Haag. Laten we daar eens structueel naar kijken waar het mis gaat/ging en hoe dat beter kan . Diegenen die denken met geweld, dreigingen of wat dan ook dat je het daar mee red kunnen beter even buiten spelen.

Ik zie constant herhaling op herhaling, namelijk selectief gebruik van data en hun scoren daarmee en wij kunnen het (daar) niet weerleggen en/of het komt niet aan.
Erik!1879
@van Ittersum staf en mestdagfonds zijn goed bezig. Krijgen jammer genoeg naar mijn mening nog te weinig ondersteuning! Daarbij is het polder beleid doodlopend omdat einddoel zelfvoorzienend is en dat het liefst voor niets. Het volgende probleem is dat Rabobank en daarmee FRC ook nog een andere agenda hebben. Daarbij nog even de verdeeldheid in de sector en je hebt een geweldige cocktail voor een bloedbad!
van Ittersum
@Erik!1879 wet van de sterkste of invloedrijkste. Kijk naar de hoofdsteden, CvK, andere MKB bedrijven, één ding hebben ze gemeen. Ze investeren in netwerken, kost bruto misschien een paar miljoen/man maar netto brengt het een veelvoud op. Wat u noemde is ( die organisaties)is goed bedoeld maar wij missen een invloedrijke boodschapper dus verder als de dam komt het niet.....en anders maar heel sporadisch. Zonder dat is alles kansloos, bij voorbaat
+2
John Spithoven
@van Ittersum Dank je voor je waardering😉

en verder, verbeter de wereld en begin bij uzelf.
van Ittersum
@John Spithoven u doet goed werk alleen het komt niet verder dan voornamelijk de eigen gelederen. En dat is zonde. Zou mooi zijn dat de media bij zulke artikels u en uw vereniging om een reactie vroeg. Of bijna standaard bij agrarische zaken aan tafel zat bij Jinek. Vroeger had je Doornbos, werd altijd gevraagd om een reactie. Daar was een reden voor....en die status en verantwoordelijkheid gun ik jullie van harte.
+1
KuikenenKoe
Quote Reactie van @van Ittersum:
niet verder dan voornamelijk de eigen gelederen.

Zie toch wel geregeld dat STAF bevindingen gebruikt worden in een politieke discussie.
Daarnaast komen deze cijfers wel terecht bij mensen die er wat mee kunnen.

Vind het eigenlijk best wel knap dat je in zo'n korte tijd jezelf zo op de kaart kan zetten met zo'n klein clubje mensen .
van Ittersum
@KuikenenKoe viel mij niet op, mocht het zo zijn dan, hulde!
KuikenenKoe
@van Ittersum
Er zijn meer forums dan alleen maar prikkebord.
Ben nieuwsgierig van aard en gluur en reageer daar dan ook nog wel eens
van Ittersum
@KuikenenKoe dat is wat ik bedoel met "eigen gelederen" . Maar ik zie het niet of amper(of ik heb het gemist) in de landelijke media of politiek. En da's nogal jammer als bron van (hulp-) informatie
j h p
@van Ittersum Nou, vertel even hoe de juiste info op de juiste plek komt.
kalverhouderij
@j h p E-mail uw tips via nieuwsdienst@telegraaf.nl
Stuur een mail naar hart@talpanetwork.com
rd.nl/contact/?type=redactie
tips@volkskrant.nl
redactie@nu.nl
om er maar een paar te noemen ! maar het volgende is ook zeer belangrijk :
sprout.nl/artikel/marketing/…
google.nl/search/…
van Ittersum
@j h p heb ik in deze topic al geschreven
+1
Jan S
Quote Reactie van @van Ittersum:
Best wel jammer dat hier niemand begint over hoe wij de juiste informatie op de juiste plek krijgen maar alleen maar zitten te jammeren en personen zwart zitten te maken. Oftewel dit soort gedoe gaat keer op keer weer gebeuren omdat er geen tegenwoord of tegeninformatie is die op de plek komt waar het komen moet : politiek Den Haag.

Wat een gezwets. De main stream media zijn de loopjongens voor de politiek. Dus die geven alleen maar nieuw door dat in het straatje past van het te voeren beleid. Of weet je nog steeds niet dat de main stream media (kranten) in handen is van slechts 2 bedrijven. En natuurlijk is het normaal dat de Rutte regelmatig overleg heeft met de hoofdredacteuren zonder dat ze daar over schrijven in hun eigen kranten. En wat in het restaurant van de 2e kamer vertelt wordt, dat mag niet in de krant of op TV. Alle TV kanalen zijn voorzien van netmanagers die uiteindelijk bepalen wat op TV komt. Dus kun wel aan je water voelen dat daar geen juist verhaal vertelt wordt.Je zal toch alles maar geloven wat ze schrijven en zeggen. Kom op man verdiep je eens een beetje in hoe de hazen lopen in die netwerken. De leugen regeert daar. Beatrix zei het al toen ze nog koningin was, waarmee ze natuurlijk vooral naar zich zelf wees omdat zij tenslotte lands vorstin was.
robbies
@Jan S groot voordeel is dat de traditionele media bijna dood zijn.
van Ittersum
@Jan S jij vergist je, dat komt omdat je met oogkleppen loopt en vooraf al een oordeel vanuit het verleden klaar hebt.

De beste jachtopziener is een ex stroper. Media bespeel je , mediatijd/aandacht koop je. Bespeel de massa, rinkelt je kassa. Kijk hoe links de media wel in de hand heeft en rechts constant wordt weggezet als milieu en dier onvriendelijk

Maar ga maar lekker verder in je eigen moeras. De "tegenpartijen" zijn je dankbaar. Goedkoper kunnen ze niet scoren.

Wijze les uit de KMA tijd. Je overwint de "vijand" het eenvoudigst door in te leven in hun denk en doe wijze. De consument/burger is makkelijk te beïnvloeden en de politiek volgt de consument.
Jan S
Quote Reactie van @van Ittersum:
jij vergist je, dat komt omdat je met oogkleppen loopt en vooraf al een oordeel vanuit het verleden klaar hebt.

De beste jachtopziener is een ex stroper. Media bespeel je , mediatijd/aandacht koop je. Bespeel de massa, rinkelt je kassa. Kijk hoe links de media wel in de hand heeft en rechts constant wordt weggezet als milieu en dier onvriendelijk

Maar ga maar lekker verder in je eigen moeras. De "tegenpartijen" zijn je dankbaar. Goedkoper kunnen ze niet scoren.


Wat vertel je hier nu wat je nog niet eerder hebt vertelt?
Ik laat je zien hoe de hazen lopen in de media en de politiek. Verdiep je daar eerst maar eens in in plaats van iemand die jouw mening niet deelt van oogkleppen op te betichten.

In Amerika kan alleen de man/vrouw president worden die het beleid uitvoert waarvoor zijn lobbyisten hem aan verkiezingscampagne gelden helpen. Je denkt toch niet dat al die bedrijven geld storten zonder er wat voor terug te zien/eisen.

In Nederland gaat het iets anders, maar het principe is hetzelfde. Al die milieuorganisaties, groene clubjes en andere "usefull idiots" krijgen miljoenen subsidiegeld. Alleen als ze een beleid voeren wat goedgekeurd wordt door de subsidiegever. Zo niet dan wordt de subsidie snel ingetrokken. Maar aangezien die linkse rakkers daar van leven doen ze netjes wat er van hun gevraagd wordt. En bij de gesponsorde media is dat niet anders. Dat is in principe een vorm van omkopen.

Maar gezien je grote geloof zie ik je nog wel een keer met je kop voor een of andere (LTO, RFC) aktie verschijnen in de media.

Quote Reactie van @van Ittersum:
Wijze les uit de KMA tijd. Je overwint de "vijand" het eenvoudigst door in te leven in hun denk en doe wijze. De consument/burger is makkelijk te beïnvloeden en de politiek volgt de consument.

A ha ook al officier geweest in het leger. Daar wordt je wel geleerd om goed bevelen op te volgen. Een beperkte kijk op zaken, zeg maar oogkleppen op is daar een must.
Je moet je inderdaad inleven in je vijand, dan weet je wat je kunt verwachten. Wat dat betreft valt er voor jou nog wel wat te leren, gezien alle ideeën die die hier ter berde hebt gebracht en steeds weer niet uitkwamen.
Maar laat ik je dan een andere les leren. Als je doet wat je "vijand" doet dan kun je niet winnen, want je vijand is daar nu juist op ingesteld en bedreven in. Probeer dus niet de "wapens" van je tegenstander te gebruiken, want die zijn juist zijn kracht. Probeer "wapens" te gebruiken die hem treffen op zijn zwakke punten.

Mag jij er eens over nadenken welke dat zijn en dat hier met ons delen.
+1
Weidezicht
@van Ittersum helemaal met je eens maar in politiek den haag krijg je dit er niet in, omdat ze het niet willen weten. Het moet het landelijke nieuws in zodat de burger een eerlijk verhaal kan horen, lezen. Dan draait een gedeelte van de politiek misschien weer met die wind mee. Zo n geurts en lodders enz moeten dit toch ook weten, maar je hoort ze niet, of zij zijn ook niet meer in staat om uberhaupt de media te halen? Boeren krijg je ook niet op 1 lijn. Een informatiebord maken met tekst en die bij elk boerenerf en natuurgebied plaatsen? Ik roep maar wat, maar elkaar op prikkebord vertellen hoe oneerlijk het is helpt ook niet echt. Al heb ik zowel bij nos en nu.nl meerdere malen staf, mesdagfonds, enz gepromoot, dus misschien steken ze hier nog wat op.
+1
dewittemotor
@van Ittersum Ten eerste belangenbehartiging loskoppelen van allemaal die andere activiteiten die de LTO etc uitvoeren. Immers door al die regeltjes, creëren ze hun eigen werk.
Ten tweede Calon eruit, waardeloze prutser is het.
Ten derde een blik communicatiestrategen, marketingmensen en internetspecialisten aannemen.
Ten vierde: niet meer alles en iedereen nalullen en iedereen maar willen behagen, maar een eigen verhaal maken waarin plaats is voor een breed scala aan agrarische ondernemers. En ja, dat kan best.
Ten vijfde: aan je eigen verhaal vast blijven houden en je niet uit elkaar laten spelen door al die clubjes.
Ten zesde: je eigen verhaal sterk maken door gebruik te maken van internationale deskundigen - zoals die Duitse professor in dat ander item - Krijgt je verhaal ook meer body

En als je dat zo aanpakt krijg je ook weer meer leden. Want heel veel boeren zijn ook gewoon potentiele leden. Maar ik weiger om zo een club prutsers dat er nu zit financieel te sponseren.
de hoef
Quote Reactie van @van Ittersum:
niemand begint

ik zou zeggen begin,jij bent taal vaardig
+1
robbies
@de hoef probeer een mooie serie op Netflix te krijgen.
+1
van Ittersum
@de hoef heb de kennis niet en geen Haagse ervaring. Je zou (nu al bezet) bij uitstek Hearsma Buma kunnen gebruiken als boodschapper. Dat soort mensen, en zo zijn er wel meer. Je moet uit de Haagse gelederen iemand hebben. Natuurmonumenten heeft ook niets voor niets Veerman gestrikt, tactische keuze.
+3
de Haas
Niet één van beide. Ze zijn beide even dom. Het zijn allebei trekpoppen die zeggen wat hun wordt ingefluisterd door hogerhand.
zuivelarbeider
Komer er te gemakkelijk, eerst maar een keer goed werken.
+2
John Spithoven
@van Ittersum Nou ik heb gelijk werk voor je lobbyist.

Zojuist RTL nieuws, de landbouw stoot een aandeel van 40 % NO2 uit.
En nog iets, de landbouw stoot te veel stikstof uit.

Ik heb de antwoorden al voor je.

1 moet zijn NH3
2 moet zijn landbouw zit onder zijn doelstelling voor 2020.

En ook de politieke zwaargewicht van LTO was afwezig. Daar voor in de plek was de iets wat jonge directeur Hans v d Heuvel voor een woordje.
Succes
+2
kwarkje
@John Spithoven NOS : landbouw is goed voor 75 % van de stikstofuitstoot
+1
John Spithoven
@kwarkje Wie bied meer.

Omruilen dat voedsel voor het luxe leven.
Dirk van Zetten
@kwarkje in de lucht zit altijd al 79 % stikstof
+1
dewittemotor
@John Spithoven Als ik die reacties van de landbouwvoormannen lees, dan is dat toch ook allemaal een slappe ondoordachte hap. Ze geven er blijk van, dat ze totaal geen grip hebben op de zaak. Stelletje amateurs
+3
dewittemotor
Lees je ooit in de Boerderij een artikel over een slecht werkende machine of milieuvloer die compleet afgekraakt wordt. Nooit. Terwijl er de afgelopen jaren toch genoeg troep afgeleverd is op veel bedrijven.
Waarom niet.? De Boerderij wil hun advertentievriendjes niet op ,hun p*k gaan staan.

Dus dat RTL zo over ons bericht is onze eigen schuld. Dus RFC en anderen, terugtrekken die reclameblokken. Netjes incl. de reden en een goede uitleg Eens kijken hoe snel hun toon veranderd.
Jaap40
@dewittemotor zijn er überhaupt nog mensen die tv kijken?
+1
weurding
@Jaap40 ja. Meiden van holland😅.. rest is weinig vermakelijk
+4
Groen1
Veehouder en Statenlid Eline Vedder: Stikstofplan van D66 is belachelijk
dvhn.nl/drenthe/…
+2
kanniewaarzijn
@Groen1 Sprak Eline, die zelf lid is van een club die dezelfde doelstelling heeft (in overleg met de politiek) maar hier veel stiekemer mee bezig is.
Erik!1879
@kanniewaarzijn LTO of FRC of Rabobank. Of moet of en zijn?
kanniewaarzijn
@Erik!1879 Inderdaad alle drie, maar in dit geval doelde ik op de LTO.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!