FvD vindt plan D66 slecht

Deel dit topic

hans1980

Reacties

verbi
Kijk die hoor je in ieder geval.Van CDA en VVD is het angstvallig stil. Maar we zullen het wel zien.Vraagje: zit Tjeerd de Groot ook niet in het RFC bestuur of zoiets?
Sjaakiee
@verbi nee 13 jaar nzo voorzitter
+6
verbi
@Sjaakiee En dan nu dit plan neerleggen . In de oorlog hadden ze voor dit soort mensen een naam, wat een overloper.(zal het netjes houden)
+2
Kringloper
@verbi NSBers zit het land helaas vol mee!
kwarkje
@Kringloper ook bij NFC
Erik!1879
@verbi hoezo overloper? Er zijn meerdere spionnen binnen de organisatie. Veehouderij zijn geïnfiltreerd door de milieu organisaties. Sommige denken dat het alleen blijft bij filmen als medewerker wat openlijk toegegeven wordt. Best wel naïef als mensen denken dat die niet proberen terecht te komen in boeren organisaties op beslissende posten.
+1
torrarica
@verbi beter het nieuws volgen voordat je commentaar geeft,cda,vvd en cu hebben aangegeven absoluut tegen dit plan van d66 te zijn.
+1
diezel
@torrarica
Neem maar van mij aan dat een politiek gevoelig item dat 's maandagsmorgens zo grootschalig in alle Persgroep-kranten staat, vrijdag uitvoerig is behandeld tijdens de Ministerraad. Inclusief de te spelen verontwaardiging. 😞
arie.j
Er zijn echt al reacties van zowel de minister als kamerleden van andere regeringspartijen, het is maar net wat je lezen wilt.
Maar voor de rest, als we het eens over 10% van intensieve veehouderij hadden, en dan met uitkopen?
Dat doen we ook met landbouwgrond voor woningbouw, waarom dan niet met veehouderijstikstof ruimte voor woningbouw?
BertK
@arie.j Eerst eerlijke gegevens voordat we een discussie aangaan?
Tegen marktprijs (met een plusje elders in de sector) uitkopen is dan misschien een optie, immers natuur mag wat kosten.
+2
Twentsch Land
Als er genoeg wordt geboden zijn er gegadigden.

@arie.j
buorman
@Twentsch Land
''op in gouden kaaie, wolle âlle slotten draaie''
Brutus64
Tjeerd heeft het over een half miljard voor zijn plan, voor de stopper wordt het een fooi, hij heeft zijn plan helemaal niet door gerekend.
Als hij het aantal kippen en varkens wil halveren is hij toch wel 8 tot 12 miljard nodig en anders moet hij zijn mond houden@arie.j
kwarkje
@Brutus64 helemaal van het padje af
Te veel zeewier gegeten
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!