Landbouwminister: Stikstofplan D66 niet chic

Landbouwminister Carola Schouten is niet blij met het voorstel van coalitiegenoot D66 om de veestapel te halveren. Schouten noemt het plan „niet chic” en „makkelijk”.

Deel dit topic

Reacties

+3
de jonge
Dat gaat Schouten allemaal „wel snel. Ik vind het niet chic als je als boer of boerin in de krant leest dat je wel voor een groot deel kan verdwijnen”, zegt de bewindsvrouw. Nee het is niet chic,maar dit is immers het beleid waar ze al jaren mee bezig zijn.....
+2
Greetje
Maar wel een kick ass uitspraak van haar!! En het staat maar mooi even bovenaan bij NOS nieuws.

We weten inderdaad allemaal wel waar het op aan gaat met de hoeveelheid dieren, maar er mag nog wel met een beetje fatsoen over ons als boeren gesproken worden door onze politici.D66 heeft wat dat betreft een naam zeer laag te houden, mag wel es even gecorrigeerd worden.
puntertje
Als coalitiepartijen zich plotseling zonodig moeten profileren zit er een hoop zand tussen de raderen. Robje Etalagepopje kan zich maar beter weer wat op andere zaken richten die hij uiterst belangrijk vindt. Zo hoorde ik laatst op de radio dat hij heel graag met vrienden naar het Eurovisiesongfestival kijkt. Kan hij tenminste verder niet zoveel schade aanrichten.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @puntertje:
Robje Etalagepopje

😀 😀 😀

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's d66 en veestapel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN