Bel Leerdammer klimt in melkprijsvergelijking

In de vernieuwde melkprijsvergelijking van Boerenbusiness heeft Bel Leerdammer terrein gewonnen. De zuivelaar handhaaft de vet- en eiwitprijzen over augustus en staat daarmee als beste uitbetaler te boek.
(De vernieuwde melkprijsvergelijking is bedrijfsspecifiek te maken door de vet- eiwitgehaltes en jaarleveranties naar uw eigen situatie aan te passen. Daarbij is A-ware aan het overzicht toegevoegd).

Bron

Bel Leerdammer klimt in melkprijsvergelijking
boerenbusiness.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

Koeien boertje
Ongekend
mlkvhoudr
Het leveranciersvereniging effect?

Er moet wel bij verteld worden dat dit incl weidetoeslag is dus reguliere melk is 2 cent minder
labella
@mlkvhoudr En geen nabetaling meer.
mlkvhoudr
@labella inderdaad dit is puur tot nu toe
Koeien boertje
@mlkvhoudr is er nog ergens een kale vergelijking?
Zonder weidegang vlog ah melk planetproof of andere geld wisselennde flauwekul
mlkvhoudr
@Koeien boertje niet dat ik me voor de geest kan halen bij de grote spelers er waren in t verleden wel vrije jongens actief of die nog bestaan geen idee
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's leerdammer , bel leerdammer , melkprijsvergelijking , a-ware , maken , boek en Passen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!