Rechter wijst 3 van de 4 fosfaatverzoeken af

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft 3 september 3 van de 4 bezwaarschriften met betrekking tot de toekenning van fosfaatrechten afgewezen. De melkveehouder die wel in het gelijk is gesteld, had landbouwgrond verhuurd en was zodoende niet meer grondgebonden.

Deel dit topic

Reacties

pieta
Gefeliciteerd @Jack Rijlaarsdam
Jack Rijlaarsdam
@pieta Ik heb daar geen bezwaar tegen aangetekend, dus dan zal ik wel achter het net vissen? Of zal iedereen met verhuurd land z'n 8,3% terug kunnen vragen?
kwarkje
@Jack Rijlaarsdam zie het vleesvee
buorman
@Jack Rijlaarsdam
Denk dat het in deze ging over de vogelaarvariant
pieta
robbies
@pieta altijd bezwaar maken als je ook maar het kleinste vermoeden hebt dat er iets te halen valt. Nu ligt er blijkbaar een uitspraak dat verhuurd land meetelt bij GGB, moet je alleen wel bezwaar aantekenen.
cornelissen
Quote Reactie van @robbies:
dat verhuurd land meetelt

eenmalig verhuurd land,als ik het goed begrijp.
Erco
@Jack Rijlaarsdam denk dat nu meerdere denken had ik maar bezwaar gemaakt. Hier was t niet nodig geweest want heb evengoed de 8,3% terug maar anders was dat mijn gedachte wel geweest. Al had ik net dat jaar niet veel verhuurd.
de jonge
De 3 bezwaarschriften die zijn afgewezen, zijn van verschillende aard........ Er word van 1 geval iets vermeld. wat was de situatie van de andere 2 afgewezenen dan??

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN