Jonge Boerenfonds open op 1 januari 2020



Originele beschrijving

Openstelling Borgstellingsregeling Vermogensversterkende Kredieten Om startende jonge boeren of tuinders te ondersteunen bij het opzetten van een duurzaam en toekomstbestendig bedrijf komt er een extra financieringsmogelijkheid beschikbaar. Via de Borgstellingsregeling Vermogensversterkende Kredieten is het voor jonge boeren daarmee makkelijker om een lening te krijgen. Het kabinet investeert over meerdere jaren 75 miljoen in de regeling. Dat schrijft minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit vandaag in een brief aan de Tweede Kamer. De regeling is gereed en vanaf vandaag in te zien. Dat betekent dat jonge boeren en financiers zich kunnen gaan voorbereiden op deelname aan de regeling, die vanaf 1 januari 2020 wordt opengesteld.

Deel dit topic

Reacties

+2
Realisme
Eerst eventuele opvolgers alle plezier en soms ook toekomstperspectief ontnemen en dan weer een regeling optuigen en jezelf op de borst kloppen dat je jonge boeren ondersteund. Welkom in Nederland!
+1
bio boer
@Realisme ik heb zo iets ik probeer het zonder vertrouw het voor geen meter dan stoppen ze er mee kost het mij de kop zeker nee bedankt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , duurzaam , natuur , tuinders , lening , jonge boeren en tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0