Boer in Almelo verbouwt hennep voor zijn koeien

In het buitengebied van Almelo staan dit jaar velden met hennep. Die horen niet bij een illegale kwekerij, maar dienen als veevoer. Ongeveer 2,5 hectare van die hennep-aanbouw is van melkveehouderij Frits Werning. Hij heeft voor de zekerheid enkele borden bij het perceel geplaatst om duidelijk te maken dat het om veevoer gaat, waar geen THC in zit. Er is ook nog een veld van een andere boer. De hennep wordt binnenkort al geoogst.

Deel dit topic

Reacties

+2
George
Dat zie je hier in het zuiden ook wel eens , dubbeldoelteelt mais met daartussen een veldje hennep. Maar meestal is dat niet het idee van de boer zelf. Wordt meestal wel gewoon mee geoogst .
Piet1960
@George Dan hebben ze de hennep te laat gepoot anders was ie wel weg geweest.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , koeien , veevoer , hennep en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0