EU-landen akkoord met droogtesteun boeren

Brussel
Boeren die door de droogte met financiële problemen kampen komen in aanmerking voor extra steun.
De 28 EU-landen hebben woensdag ingestemd met een pakket maatregelen dat de Europese Commissie een maand geleden voorstelde.
Lidstaten krijgen de mogelijkheid vervroegd hogere voorschotten uit te keren en mogen in sommige gevallen afwijken van de regels voor landgebruik, zodat veehouders hun dieren voldoende voer kunnen geven. Zo worden de voorschriften voor braakliggend land en het zaaien van bepaalde gewassen die zijn bestemd voor begrazing of voerproductie...
 EU-landen akkoord met droogtesteun boeren (nd.nl)

Brussel Boeren die door de droogte met financiële problemen kampen komen in aanmerking voor extra steun. De 28 EU-landen hebben woensdag ingestemd met een pakket maatregelen dat de Europese Commissie een maand geleden voorstelde.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zaaien , kampen , droogte , voer , dieren , veehouders , europese commissie , regels en Gewassen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!