Rechtszaak tegen dierenactivisten Boxtel gestart

Rechtszaak tegen dierenactivisten Boxtel gestart
bd.nl/video/kanalen/…

Deel dit topic

Reacties

puntertje
Jan Vlug, die eerder probeerde de moordenaar van Marianne Vaatstra als 'normaal' persoon neer te zetten, heeft weer wat media aandacht nodig en werpt zichzelf plotseling op als voorvechter van dierenrechten. En gaat die gekkies verdedigen.
Melkboer16
@puntertje och de grootste crimineel kan de beste advocaat krijgen! Dat zie je met de zaak Nicky Verstappen, Holleeder en noem ze maar op!
Zolang die dierenactivisten dit soort acties uitvoeren en richting publiek vermaak zoals de Efteling en dit weekend de EK in Rotterdam gaat het de goede kant op!
Maken ze zichzelf belachelijk en anders doet social media er nog wel een schepje bovenop!
puntertje
Quote Reactie van @Melkboer16:
de beste advocaat

Dat valt nog te bezien, ik hoorde hem op de radio en hij vertelde dat hij wat beelden had gezien van een stal, zullen die foto's van Spaanse stallen wel geweest zijn, en hij heeft zich meteen opgeworpen als advocaat om dit onrecht te bestrijden. Dan denkt ik, als je zo snel je conclusies trekt ben je verre van een goede advocaat. Vreselijk mediageil, dat dan weer wel.
Melkboer16
@puntertje in de zaak Jos Brech, weet de advocaat ook wel dat de vader en moeder van Nicky hem wel kunnen lynchen maar hij verdedigt het belang van zijn cliënt en dat doet ie goed!
We leven nou eenmaal in een rechtsstaat en gelukkig maar!
puntertje
@Melkboer16 Je verwacht dat een advocaat zich niet laat verleiden op basis van enkele dubieuze foto's en zonder verdere achtergrondkennis dergelijke ongefundeerde uitspraken te doen. En dat maakt de man dus mediageil en heb ik twijfels over zijn inschattingen. Zijn het niet juist de excellente magistraten die altijd wijzen op het gevaar voor tunnelvisie? Dat is wat deze Jan Vlug op de radio juist even tentoonspreidde.
Ik heb er geen moeite mee dat advocaten verdachten verdedigen, maar iemand die zo snel zijn meninkje vormt en verkondigd de wereld te helpen verbeteren heb ik niet zo hoog zitten.
moduulbouw
@puntertje Advocaten zijn er niet om 'onrecht" te bestrijden. Advocaten worden betaald om cliënten te verdedigen ongeacht de daad.

We moeten hopen op een rechter die ervaring en kennis heeft met de huidige manier van vee houden.
Frans Z.
Uitkomst is al bekend denk ik.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0