Beter leven keurmerk voor koeien

Deel dit topic

Reacties

+2
buorman
Beter leven 1 ster: alle zwart/roodbonten naar de slager en jerseys in de stal
spotmelker
Noem de andere 170 voorwaarden ook even 🤔
DutchDairyFarmer
Ongeacht wat voor soort vee en/of soort stal. Als je dit vanuit maatschappelijk oogpunt bekijkt is het natuurlijk raar te zeggen dat elke koe geen ligplaats heeft.
nieuwoord
@DutchDairyFarmer holandse stal probleem opgelost
+1
moduulbouw
@DutchDairyFarmer Vanuit economisch oogpunt gezien is het ook beter dat elke koe een ruime ligplek heeft. Ik zie het ook maar weinig, mensen die bewust voor veel overbezetting gaan.
Waldboerke
@moduulbouw Ik ben het helemaal met je eens. Mensen doen dat niet bewust, 't is vaak een gevolg van toevalligheden. Neemt niet weg dat overbezetting meer kost dan oplevert. Anders zou het belang van koe-comfort ook niet waar kunnen zijn...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0