Duizenden boerenbedrijven zitten muurvast door stikstofregels



Originele beschrijving

Nu ook de rechtbank van Limburg stelt dat boerenbedrijven die aan een natuurgebied grenzen niet mogen uitbreiden, komt boerenbelangenclub LTO Nederland in het geweer.

Deel dit topic

Reacties

Greetje
Er grenzen in Limburg duizenden bedrijven aan natuurgebieden en die willen ook nog eens uitbreiden??
buorman
@Greetje
Wss niet, maar het gaat niet alleen om Limburg en ook niet alleen om groeien.
Het gaat om vergunningen waar bezwaar tegen aangetekend was en die dus waren aangehouden, het gaat om bedrijven die alleen een melding hebben gedaan, en daarnaast is er ook nog iets met beweiden en mest uitrijden.
Kortom; het is 1 grote janboel [ook in de bouw]
Greetje
@buorman Bedankt voor de uitleg. Een janboel is het inderdaad..

Het is misschien best reëel om bedrijven die bij echt waardevolle natuurgebieden zitten uit te kopen, dan wel te warm te saneren(alhoewel lto daar falikant op tegen is). En tevens ook een aantal onzin gebiedjes, wat vaak een hobby projectje van één ecoloog is te schrappen. Ten derde de maximum snelheid op de snelwegen weer verlagen(wat het projectje van onze Melanie was).

Maargoed, helaas is er in deze tijden geen ruimte voor de nuance en een oplossing waar iedereen meer voort kan.
+4
kwarkje
Wie heeft bijgedragen aan het maken en dus mislukken van de pas
De ........LTO😂😂😂😂😂
En nu gaan zitten janken
Stelletje poepluiers
Pluto
Als hier de vergunning wordt ingetrokken wordt de oude weer actueel . Dat betekent weer het oude aantal ??? .Dat zijn er meer dan nu . Ook de stallen zijn inmiddels aangepast . Ik zou niet weten waar ik die dieren nu moest laten !.
+2
Stoppen met deze onzin.
rienk
En nu was het te hopend dat alle goedwillende nederlanders met mekaar het geld wat zij nog op de bank hebben staan eens ophaalden zorg nu ees met elkaar voor een bank krag wedden dat de banken niets eens de helft van de nederlanders kan uitbetalen
+1
vaak
@rienk Rienk, wat schiet je er mee op om bewust een financiële crisis uit te lokken?
Wij worden dan ook meegezogen met alle ellende van dien!
rienk
Omdat dit de eenige weg is om deze waanzin te stoppen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , natuurgebied en limburg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN