Kans op derde regionale hittegolf van dit jaar

DEN HAAG (ANP) - Voor de derde keer deze zomer is er kans op een regionale hittegolf. Weeronline schat na de laatste berekeningen de kans op zo’n 60 procent. Vanaf donderdag komt de temperatuur in de regio Twente, de Achterhoek, het oosten van Brabant en in Limburg dagelijks boven de 25 graden uit. Van zaterdag tot en met maandag kan het in het zuiden en oosten 30 graden of meer worden.
Het bericht Kans op derde regionale hittegolf van dit jaar verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Kans op derde regionale hittegolf van dit jaar (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Voor de derde keer deze zomer is er kans op een regionale hittegolf. Weeronline schat na de laatste berekeningen de kans op zo’n 60 procent. Vanaf donderdag komt de temperatuur in de regio Twente, de Achterhoek, het oosten van Brabant en in Limburg dagelijks boven de 25 graden uit. Van zaterdag tot en met maandag kan het in het zuiden en oosten 30 graden of meer worden. Het bericht Kans op derde regionale hittegolf van dit jaar verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zomer , temperatuur , brabant , limburg en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!