Nieuw op Trekkerweb: Grimme merkpartner-pagina

Grimme heeft nu ook een merkpartner-pagina op Trekkerweb, met al het laatste nieuws van Grimme. De Hutspotdag, een dag die u niet mag missen! Op 11 september organiseert GRIMME NL B.V. de Hutspotdag bij PPO (WUR Open Teelten) in Lelystad. Een uiterst interessante en unieke dag voor iedereen die de teelt, oogst en opslag van uien, aardappelen en peen belangrijk vindt. Het idee van een dag als deze is tijdens de GRIMME Technica ontstaan. In 2019 is er immers geen grote akkerbouw manifestatie…

Deel dit topic

Reacties

+4
GerbertXL
Ik wil iedereen ook even informeren dat ik jeuk aan m'n kontspleet heb.
Heden 16 augustus zal ik eraan krabben, een belangrijke dag voor iedereen die weleens jeuk heeft in welk gebied dan ook.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden grimme , ppo , Uien , oogst , akkerbouw , peen , aardappelen , opslag , trekkerweb en lelystad geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0