Stoppen met eten !!!

Iedereen in nederland die het niet eens is met de huidige manier van landbouw en vee (teelt) houden , die moet vandaag nog stoppen met ETEN !!!!

Deel dit topic

Detukkeroettwente

Laatste  |  

Reacties

m uut m
Want ?
+1
j h p
Als er te weinig te vreten is is iedereen het eens met elke vorm van landbouw.
+2
dorpsrandhoeve
Ik ben het met je eens, Tukker. Ze moeten geen eten kopen als het niet volgens hun normen wordt geproduceerd. Maar dat is vaak het probleem, links lullen, en gewoon hun bek overal mee vullen.
+1
cowboys
Dat is de eerste stap degene die het er niet mee eens is moet maar stoppen met eten.stap 2 is het tijdelijk niet meer beschikbaar stellen van voedsel. Zodat de zwijgende hardwerkende NLD gezinnen is wakker worden die door de linkse media beïnvloed wordt
+2
Kringloper
Hoe meer veganistische rommel ze vreten, des te meer hersencellen sterven eraf🤥
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!