Baby's aan de geitenmelk: 'Beter imago dan koemelk'

Wie geen borstvoeding kan of wil geven, kiest al snel voor babyvoeding op basis van koemelk. Maar alternatieven zijn er ook: op het menu van baby's staat steeds vaker geitenmelk, zeggen ze bij The Pure Goat Company. "We liggen net in het schap bij Etos."

Om maar meteen een vooroordeel over geitenmelk weg te nemen: het is geen alternatief voor mensen met een koemelkallergie. "De eiwitten zijn anders, maar lijken meestal nog genoeg op die van koemelk om een allergische reactie te veroorzaken", zegt Rogier van Anholt, medeoprichter van The Pure Goat Company.

Deel dit topic

Reacties

+2
Frans Z.
Van je collegas moet je het hebben.
Elvis
@Frans Z. Melk van geiten die nooit buiten komen q koorts hebben en waarze de bokjes van doodslaan heeft een beter imago🤔
+1
diezel
@Elvis
Nee, jij bent een lekkere collega om zo "die keutel-boertjes" in een hoek te trappen. 😞
Elvis
@diezel heb ik het over keutels?
oubi
@Elvis biologisch: ze komen buiten.
matt
@diezel “keutelboertje” bij jullie mag niet uitbreiden las ik net
diezel
@matt
Dat lijkt me sterk. Na de bouwvak de golfplaten erop en het is dicht...… 😞
+1
oliofiat
Goh. Altijd maar schreeuwen dat boeren in t verdomhoekje zitten. En nu maar gelijk geiteboeren als bedreiging zien en ze met de grond gelijk maken . Van je colega's moet je t hebben!!
+1
buorman
@oliofiat
Het is ook niet niks als RFC een inkoper en een kaasverkoper laat gaan en die lopen je later voor de voeten bij de verkoop van kaas en babymelk 😄
Coen
@oliofiat , in ziekenhuizen serveren ze aan operatiepatienten vaak geitenkaas, omdat het lichter verteerbaar is.
oliofiat
Was ook meer een reactie op Elvis
Elvis
@oliofiat heb niks tegen geitenboeren had meer mn twijfels over dat imago waar die anholt het over heeft

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's geitenmelk , eiwitten en imago geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN