Inloggen smartphone op farmview gea mione

Ik kon tot afgelopen week via de website van farmview inloggen om op het robotscherm te komen. Nu lukt dat niet meer, en komt alleen de app op je scherm zonder het beeldscherm knopje.

Heb de farmview app er ook afgegooid, maar dat helpt niet.

Heeft ieman een tip hoe het wel te omzeilen is direct op het scherm terecht te komen?

Deel dit topic

Reacties

Nick83
Zal je toch bij je dealer moeten wezen lijkt me...

Heb je zelf iets veranderd? Nieuwe modem ofzo?
martijnham
Op je telefoon of Eipad of via de computer?
Mart123
Via tablet en pc lukt het nog wel, kan op het moment niet via telefoon..Team vieuwer werkt ook niet meer op telefoon hier.
martijnham
@Mart123 team viewer update misschien een opzie. Anders wil de helpdesk wel helpen. Ik kan via de Eipad en telefoon wel inloggen. Ik heb zelf Samsung telefoon. Jullie misschien een een Apple?
Nick83
@Mart123 Euhm… hoe oud is je telefoon? 😕
sil
Inloggen via browser ( internet via telefoon ) rechtboven puntjes, dan desktop aanvinken. Ga dan weer verder met inloggen moet het weet werken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0