Goede televisie, reclame voor de boer.Originele beschrijving

Uitzending gemist | Stand van Nederland, Superboeren! op Nederland 1

Deel dit topic Uitzending gemist van Stand van Nederland op Nederland 1. Bekijk deze uitzending van "Stand van Nederland" dan nogmaals op Uitzendinggemist.net (uitzendinggemist.net)

Uitzending gemist | Stand van Nederland, Superboeren! op Nederland 1

BoerBart

Laatste  |  

Reacties

+1
Ouwe Gerrit
Maar koeien melken en al die stront is even wennen voor veel mensen denk ik.

Koeien in de wei. Het lijkt wel koeien in de stront.
+1
Weidezicht
@Ouwe Gerrit zag er inderdaad donker en vuil uit. Was blijkbaar ook slecht weer, maar er zijn stallen te vinden waar het lichter en schoner is. Boer had wel net verhaal. Alleen moeten we niet drammen dat de consument meer moet betalen, ze lieten prima de factor boer consument zien. De consument betaald wel, maar er blijft veel teveel tussen hangen.
bio boer
@Weidezicht daar hadden ze wel wat verder op in kunnen gaan hoe dat kan denk dat de super de koopman is
Boovngrunn
Prima gedaan collega boeren!👍
+1
jan.1
Prima tv door collega boeren,tis maar dat men weet dat we de beste zijn en voor netto 40 miljard gaan...Alleen nu moet de boer er nog wat aan verdienen.
+1
CorP
Vond er niet veel reclame aan, vieze koeien, met biggen gooien, niet heel vreemd dat je daar dan weer commentaar op gaat krijgen
+2
Weidezicht
Was mooi neutraal gebracht, met voor ons mooie cijfers, alleen die vrouw bij die biggen. Wat een k...tekop. loep te gooien met die biggen, flikkerd er 1 onder die lamp en weg. Maak er dan beetje meer werk van als die camera s erop staan. Hoe goed zijn verhaal verder was, dat beeld van die vrouw met die biggen en alleen maar beelden van die zeugen in die kraamhokken. Laat dan ook de groepshoeken of wat dan ook zien en zo n nieuwbouw van varkensflat voor 20000 varkens. Wij vonden het mooi verhaal maar de burger gaat daar geen waardering voor geven. Wel voor mileuiaspect denk ik want dat had hij goed voor elkaar.
BoerBart
@Weidezicht ik hoor weer niemand over het clubje Roemenen die onkruid moesten wieden. Mooi sociaal die biologische bloemkool.
matt
@BoerBart Moesten ze die schreeuwers,eens 3 weken aan 1 stuk op dat bedje leggen.
Denk dat ze dan zo bekeerd waren. 😀))
+2
hofmiddelburg
@Weidezicht Wat een k...tekop. loep te gooien met die biggen, flikkerd er 1 onder die lamp en weg. Maak er dan beetje meer werk van als die camera s erop staan.

Begrijp je reactie, maar deze biggen hebben daar 0% last van.
Ik ben trots op deze boeren omdat zij niet aan beeldvorming/framing doen, en laten zien hoe het echt er aan toe gaat. En daar hoeven wij boeren ons absoluut niet voor te schamen.
Dat dit voer is voor activisten is duidelijk, maar dat probleem ligt toch niet aan ons?
+2
CorP
Quote Reactie van @hofmiddelburg:
maar deze biggen hebben daar 0% last van

Dat kan best, maar dat maakt niet uit, het gaat over het beeld wat men ziet, en gooien met dieren is dan niet heel positief
+4
weurding
@CorP och... iedereen bejubelt dokter pol en wat komt er in beeld? Onthoornen met een betonschaar en castreren met elastiek🙈
pietjepuk
@weurding Van een keizersnede heeft hij helemaal nog nooit gehoord. Het kan er altijd uit niet makkelijk dan maar moeilijk.
Weidezicht
@pietjepuk nou, die pol maakt er zeker een bende van, die trekt net zo hard aan de kalf dat die van 1 twee maakt.
+3
Weidezicht
@hofmiddelburg toch wel ons probleem. Als je dat net ff anders aanpakt in de tijd dat die camera er is, heb je toch ander beeld. Kleine moeite, en waarom zou je de betweters munitie geven. Zag er gewoon ongeinteressered uit, en dat is wat betweters heel goed uit kunnen melken. Zoal hin zei dat de varkens het prima vinden en zich erbij neer leggen, tja want anders hadden ze zelf het hok wel open gemaakt?
+6
paul1
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden reclame , nederland , boer en 1 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!