'Kalf is het meest duurzame stukje vlees'

Als we kijken naar het productieproces en kalveren als bijproduct van onze zuivelconsumptie zien, is het eten van kalf een duurzame keuze. Dat zegt Marijke Everts, directeur Corporal Affairs bij VanDrie Group, marktleider op het gebied van kalfsvlees.
 'Kalf is het meest duurzame stukje vlees' (bnr.nl)

Als we kijken naar het productieproces en kalveren als bijproduct van onze zuivelconsumptie zien, is het eten van kalf een duurzame keuze. Dat zegt Marijke Everts, directeur Corporal Affairs bij VanDrie Group, marktleider op het gebied van kalfsvlees.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kalveren , kalf , eten en kalfsvlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!