LTO Nederland niet in gelijk gesteld door Rechtbank Den Haag

De Rechtbank Den Haag heeft op 10 juli uitspraak gedaan in de zaak die LTO Nederland samen met 124 pluimveehouders tegen de Staat voerde vanwege de fipronilcrisis. De kern van de vraag was of de NVWA onrechtmatig heeft gehandeld door niet in actie te komen terwijl men wist dat dit wel moest.

Tot onze teleurstelling heeft de meervoudige kamer ons niet in het gelijk gesteld.
 LTO Nederland niet in gelijk gesteld door Rechtbank Den Haag (lto.nl)

De Rechtbank Den Haag heeft op 10 juli uitspraak gedaan in de zaak die LTO Nederland samen met 124 pluimveehouders tegen de Staat voerde vanwege de fipronilcrisis. De kern van de vraag was of de NVWA onrechtmatig heeft gehandeld door niet in actie te komen terwijl men wist dat dit wel moest. Tot onze teleurstelling heeft de meervoudige kamer ons niet in het gelijk gesteld.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden lto , nvwa , uitspraak , den haag en pluimveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!