Illustratie van: nacho-gonzalez-ocejo

Mineralenmanagement en goede economische prestaties melkveebedrijven

Hoe kan je als melkveehouder mineralen beter benutten en verliezen beperken? Kan dat samen gaan met goede economische prestaties? En zo ja, hoe krijg je dat voor elkaar?

Deel dit topic

Reacties

+1
spotmelker
Gewoon wat mest afvoeren, dan vliegt je 'efficiëntie' omhoog.
+1
puntertje
@spotmelker En maximaal voer aankopen, tot op de grens en via wat 'loonwerkconstructies', heb je ook nog de schouderklopjes van Han Kringloopspier te pakken.
+1
Achso
Verbetering van ruwvoerkwaliteit, scherp zijn op ingekochte componenten( mbt bio beschikbaarheid) ForFarmers/Agrifirm de deur wijzen..:)
+1
kwarkje
[@

Alleen zuiver voer gaat er in mijn dieren
Goedkope rotzooi zonder samenstelling mogen ze niet vreten buikvulling kan goedkoper dan via brok
kanniewaarzijn
Als men zich in de medische wetenschap op dezelfde manier zou "ontwikkelen", zouden we ons nog steeds bezig houden met aderlaten.
Achso
@kanniewaarzijn ontwikkelingen zijn er zat, maar om een of andere reden besluiten ‚de grote 3‘ om deze niet door te geven aan de agrariers.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Achso:
maar om een of andere reden

De Wageningse rekenregels moeten hoe dan ook in stand blijven!
Elvis
Vooral niet te extensief worden. 18000 l per ha minimaal

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mineralen , melkveebedrijven en melkveehouder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0