Zorgt 5G voor paniek onder koeien?

Steeds vaker ontvangen wij berichten van boeren die zorgen hebben over koeien, of andere dieren, die plotseling in paniek zijn en moeilijk te kalmeren zijn. Er zijn inmiddels concrete aanwijzingen dat dit mogelijk veroorzaakt wordt door het nieuwe zendnetwerk ‘5G’. Vanuit NMV maken we ons...
Het bericht Zorgt 5G voor paniek onder koeien? verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Zorgt 5G voor paniek onder koeien? (nmv.nu)

Steeds vaker ontvangen wij berichten van boeren die zorgen hebben over koeien, of andere dieren, die plotseling in paniek zijn en moeilijk te kalmeren zijn. Er zijn inmiddels concrete aanwijzingen dat dit mogelijk veroorzaakt wordt door het nieuwe zendnetwerk ‘5G’. Vanuit NMV maken we ons... Het bericht Zorgt 5G voor paniek onder koeien? verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden koeien , nmv , dieren en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!