Illustratie van: maarten-suykerbuyk

Hoogste temperatuur ooit in Nederland: 39,3 graden gemeten in Eindhoven

Ojee,..... hitte-record.
Ze zetten nu echt alles in om de klimaat gekte er door te drukken....
Dagenlang dat Klimaat-geleuter in alle media. 😞

Originele beschrijving

In Eindhoven is de temperatuur woensdag gestegen tot 39,3 graden, meldt Weerplaza. Sinds de start van de metingen was het nooit eerder zo warm in Nederland. Het oude record uit 1944 is daarmee officieel uit de boeken. In Warnsveld werd het destijds 38,6 graden.

Deel dit topic

Reacties

dwers
Was hier 35 graden zw Fryslân, nu om 18.30 alweer onder de 30 graden, noordwestenwind heerlijk vanaf het IJsselmeer.
+2
m uut m
Amsterdam.nl: Warm? De zomer van 1540, die was pas warm.
amsterdam.nl/nieuws/nieuws/…
+1
de Haas
@m uut m Toen waren er dus ook al cappuccino drinkende boeren 😂😂
+5
m uut m
Dat het klimaat constant veranderd is niets nieuws.
Dat de wetenschappers tegenwoordig denken dat we dat tegen kunnen houden is grote kolder.
Het enigste wat er in het gunstigste geval gebeurt is dat we de lijn een fractie afvlakken maar zelfs die kans is klein.
paul1
casev
Het oude record uit 44? Ach.... in 41, 42 en 1947 is er nog een 11stedentocht verreden, dus haal de schaatsen maar uit het vet...
Adaptief boeren
Hier in de keuken gewoon 25 graden
Adaptief boeren
Hier in de keuken van onze woonboerderij met rieten dak gewoon 25 graden,
George
Hier is het binnen inmiddels ook al 26.8 graden. Buiten nu nog 38.9. Hoogste vandaag was 39.3 graden.
ROORDAJ
Koeling melk.Hoe gaat het met de koeling van de melk bij deze temperaruuren Maakt de koelcomprecsor ook over uuren.De installaties voorzien van warmte terugwinnig is het verstandig om heet water te laten lozen.Dit verkort de koeltijd aanzienelijk dan dat de fin'koelventilator zn werk moet doen.
+2
RAUWE
@ROORDAJ sproeiertje met koud water voor de koelradiateur doet wonderen
bio boer
@ROORDAJ je kan idd voor melken het 60 graden vat leeg laten lopen dan heeft de koeling het niks zwaarder dan normaal tot die op tempratuur is heb hier watergekoelde melk koeling als het freeheater op tempratuur is gaat een klep open loopt het water in een oude melktank waar het water ook van de platen koeler komt weer als drink water wordt gebruikt dus geen energie verspilling door een koelvin die hebben we niet 1 naadeel je hebt in de winter ook geen warmte in je tanklokaal zo die fost vrij is
Pluto
Alle instanties van FHO tot WHO tot weet ik veel hameren al decennia op decennia dat de wereld opwarm ALS we geen klimaat maatregelen nemen . Dat het klimaat op warmt zal best maar dan door hun stomme klimaat leugens en bijbehorende verzonnen wetgeving . De wetenschap moet met haar poten van het klimaat afblijven ,,dan valt het verdien model voor de politiek ook weg en is het milieu gered !. Ze zijn het overzicht totaal kwijt !.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's temperatuur , warm , record , 1944 en eindhoven geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0