8

Wat is er mis op de boerderij?

Wat is er mis op de boerderij? Mee op inspectie met de NVWA: ‘Ik moet soms tot tien tellen’

ad.nl/zwolle/…

Tips van slachthuizen en zuivel!

Deel dit topic

Reacties

Hardere aanpak van justitie moet dierenleed in Oost-Nederland terugdringen

ad.nl/deventer/…
Kan iedereen overkomen dat een koe onverwachts te vroeg kalft.
+1
@labella

aah nee joh dat overkomt alleen prutsers de goeie boeren niet.

Rendac rijdt ook alleen voor mij als je sommige boeren geloven moet
+2
@labella daar komen ze niet voor, Tis een en-en verhaal. Sprak onlangs een ex medewerker NVWA die nu bij mij kwam voor een ander bedrijf(expertise bureau). Één bewijs is geen bewijs, tis de verzameling van data gecombineerd met een melding dat hun langs komen. Jaren geleden NVWA gehad voor vragen over mijn afgevoerde vaarskalveren. Bleek dat ze de uiteindelijke ontvanger in de picture hadden. Ze wilden graag weten wanneer mijn kalveren wel of niet weg mochten qua gezondheid. Dan kun je de rest wel raden waar het bij de ontvanger om ging.

Vergeet niet dat de meeste reportages in de krant free-lance verhalen zijn, dus enorm gekleurd om het aantrekkelijk aan de man te brengen. Dus enige nuance ontbreekt
@van Ittersum
Lekker betrouwbaar alsof jij zult zeggen dat je halfdode kalveren afvoerd
@hoest nee, maar je weet hoe het werkt, ze hadden mijn dagdosering ook even erbij gehaald en daar zat ik vrij hoog op dat moment. Al die data, individueel niks aan de hand, gekoppeld: dodelijk!
+5
Volgens mij gaat dit hele artikel over dieren die hobby matig worden gehouden .
+2
@kaas klopt maar ze hebben wel een foto gegoogeld van een kalf in nieuwe stal..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0