Hardere aanpak van justitie moet dierenleed in Oost-Nederland terugdringenOriginele beschrijving

Justitie pakt alle veehouders, fokkers en bedrijven die dieren structureel verwaarlozen keihard aan. Boerderijen of pensions worden eerder gesloten en de verdachten verschijnen sneller voor de rechter. Dat is nodig, want het aantal meldingen van dierenverwaarlozing neemt snel toe.

Deel dit topic Hardere aanpak van justitie moet dierenleed in Oost-Nederland terugdringen (agri24.nu)

Justitie pakt alle veehouders, fokkers en bedrijven die dieren structureel verwaarlozen keihard aan. Boerderijen of pensions worden eerder gesloten en de verdachten verschijnen sneller voor de rechter. Dat is nodig, want het aantal meldingen van dierenverwaarlozing neemt snel toe. - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Reacties

+3
puntertje
Ik denk dat een harde aanpak juist is. Maar als ondertussen door de wetshandhaving wordt 'onderhandeld' onder welke voorwaarden illegale bezetters van een veebedrijf bereid zijn om weer te vertrekken heeft het er alle schijn van dat de tanden van recht zeer selectief getoond worden.
+2
de Haas
Quote:
schijn van dat de tanden van recht zeer selectief getoond worden.

Welkom in Nederland
jan w

(klik om te vergroten)

+3
jan w
@jan w
Ik heb altijd nog ruzie met het plaatsen van Foto's. Maar deze foto stond vanmorgen groot in de Stentor. Mijn mening is, dat dit iedere melkveehouder wel eens overkomt. Dit lijkt op een te vroeg of een aan de vroege kant geboren kant.
Misschien wel gelukkig dat hier geen mestschuif aanwezig is, dan was het mogelijk geweest dat de melkveehouder dit kalf nooit had gezien.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden dierenleed , dieren , veehouders , boerderijen en fokkers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!