Stikstof-commissie Remkes moet integraal denken, vindt lid Louise Vet

De Commissie Remkes moet oplossingen vinden voor de stikstofaanpak. Afgelopen zaterdag werd erover gediscussieerd in het World Food Center in Ede. Kernwoorden: gebiedsgericht, integraal, zonder extra regels en niet alleen naar stikstof kijken.

Onder de titel 'De kas is gevuld voor de stikstofstrijd' deed journalist Jan Braakman verslag van het gesprek voor Boerderij. Foodlog dankt de redactie van Boerderij en Braakman dat we zijn weergave van de bijeenkomst hier mogen overnemen. Tussen de tekstdelen is de integrale opname van het gesprek onversneden en zonder edits opgenomen: deel I (voor de pauze) en deel II (na de pauze)

Deel dit topic Stikstof-commissie Remkes moet integraal denken, vindt lid Louise Vet (foodlog.nl)

De Commissie Remkes moet oplossingen vinden voor de stikstofaanpak. Afgelopen zaterdag werd erover gediscussieerd in het World Food Center in Ede. Kernwoorden: gebiedsgericht, integraal, zonder extra regels en niet alleen naar stikstof kijken. Onder de titel 'De kas is gevuld voor de stikstofstrijd' deed journalist Jan Braakman verslag van het gesprek voor Boerderij. Foodlog dankt de redactie van Boerderij en Braakman dat we zijn weergave van de bijeenkomst hier mogen overnemen. Tussen de tekstdelen is de integrale opname van het gesprek onversneden en zonder edits opgenomen: deel I (voor de pauze) en deel II (na de pauze).

Nieuwsgrazer

Reacties

Kid creole
Kid denkt integraal duurzaam naar de klote.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden i , stikstof , foodlog , boerderij , kas en regels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!