Aantal stuks jongvee zakt door de miljoenOriginele beschrijving

Het aantal kalveren en pinken voor de melkveehouderij is verder gedaald, terwijl de vleeskalverhouderij alsmaar verder toeneemt. Hierdoor heeft er een interessante verschuiving plaatsgevonden. 

Deel dit topic Aantal stuks jongvee zakt door de miljoen (agri24.nu)

Het aantal kalveren en pinken voor de melkveehouderij is verder gedaald, terwijl de vleeskalverhouderij alsmaar verder toeneemt. Hierdoor heeft er een interessante verschuiving plaatsgevonden.  - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Reacties

puntertje
Van3 importeert weer veel meer. En straks mogen we met z'n allen weer reduceren.
Pluto
Daar heb je geen rechten voor nodig . Bovendien zie ik in mijn omgeving verschillende melkveehouders die de stal gewoon opvullen met roze stieren . En dat zijn geen kinderachtige aantallen .
grondlozeboer
@Pluto regenboogstallen? 😅
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden melkveehouderij , kalveren , pinken en jongvee geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!