‘Klimaatwet moet wankelend financieel systeem redden’

‘Klimaatwet moet wankelend financieel systeem redden’
interessantetijden.nl/2019/07/…

Deel dit topic

Groen1

Reacties

de Haas
Zo klaar als een klontje dit hele verhaal. Zo snel "het klimaat" op kwam zetten, zo snel zal het ook weer over waaien. Dan wordt het bijltjes dag.
diezel
Quote Reactie van @de Haas:
Zo snel "het klimaat" op kwam zetten, zo snel zal het ook weer over waaien.

"Die geest" krijg je m.i. niet meer in de fles. 😞
cowboys
@diezel als ze honger krijgen zijn ze het klimaat snel vergeten.
de Haas
@diezel En toch is er gemor en wordt er openlijk kritiek gegeven. Een jaar terug was je hartstikke fout, een PVV stemmer of zelfs een Trump versteher als je ook maar de minste kritiek had.
+5
diezel
@de Haas
Zie zelf weinig verandering t.o.v. zeg twee jaar geleden.
Buiten enkele, nog aanwezige "oude-garde" redacteuren bij De Telegraaf, zie ik de gehele mainstream-media enkel als één man achter dit Klimaatakkoord staan. Incl. FD en Nieuwe Oogst. Heel het grote bedrijfsleven (VNO/NCW) staat erachter. Grote meerderheid in de huidige politiek.
Er is m.i. amper meer een weg terug mogelijk. Die grote duurzaamheidssubsidies zijn verstrekt of beloofd. Die moeten komende decennia terugbetaald worden...…..door de burger en het kleine mkb.
Veel mensen weten het schijnbaar niet, maar die grote subsidies gaan geheel buiten de staatsbegroting om en moeten via de burger/mkb zijn energierekening retour komen.
Dan zal het grote gemor pas gaan beginnen...…….denk ik. 😞
+1
Pluto
@diezel Het verdien model is de grondslag . Dit is inmiddels het bestaansrecht geworden van verschillende politieke pluimage in bestuurlijk Nederland . Er staat zo veel op het spel dat het zolang mogelijk wordt opgerekt en ze krijgen volledige medewerking van de wetenschap en ons rechtssysteem. De kiezer gaat het opbrengen goed of kwaadschiks , het maakt niets uit .
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!