Jonge Beemsterkaas wint duurzaamheidstestOriginele beschrijving

Questionmark – een instantie die iedere twee maanden een productgroep uit de supermarkten onderzoekt op gezondheid en duurzaamheid – onderzocht recent 24 jonge kazen uit de Nederlandse schappen.

 Jonge Beemsterkaas wint duurzaamheidstest (agri24.nu)

Questionmark – een instantie die iedere twee maanden een productgroep uit de supermarkten onderzoekt op gezondheid en duurzaamheid – onderzocht recent 24 jonge kazen uit de Nederlandse schappen. - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Laatste  |  

Reacties

nieuwoord
Hoe was het ook al weer? Alle melk is toch wit ?
de Haas
Fake news. Beemster kaas is niet Planet Proof, duzzz
nieuwoord
@de Haas Planet Proof is nog witter?
putjesschepper
@nieuwoord is voller van smaak
de Haas
@nieuwoord Nou... Dat ligt aan het weer las ik gister. Als ik Wieb en stakkers moet geloven is het helemaal de shit.
+1
jack-konijn
We worden voor de gek gehouden, we houden elkaar voor de gek. En de melkprijs is al dertig jaar hetzelfde. Als er al mensenrechten bijgehaald moeten worden om de kaas te verkopen zijn we diep gezonken. Misschien weten de kaasverkopers/supermarkten nog niet wat er achter de gezinnen schuilgaat. Ze moesten zich de ogen kapot schamen!! Niet alleen Beemster maar ook Planetproef en wat al dan niet. Tjonge!!
puntertje
Bureau hoe? Questionmark? Bestaat 5 jaar met wat hotemetoten in de raad van bestuur en advies (is goed voor het CV en het network), wat communicatie- en marketingmensen plus één of twee onderzoekers en zie daar, een team dat anderen de maat weer kan nemen.
Ik pleit op mijn beurt weer voor een instituut dat de instituten die certificerende organisaties certificeren kan certificeren want het is wildgroei. En er zijn vast we mensen die daar ook weer graag in een raad van advies toe willen treden. Want dan voelen we ons 'zo duurzaam'.
diezel
Droomfabriek.....😮
Questionmark
Greenpeace gelooft dat door deze transparantie producenten hun productieketens zullen verduurzamen waardoor misstanden worden opgelost en ons eten gezonder wordt. In 2013 ontving de organisatie ruim 7,5 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij voor het droomproject Questionmark.


postcodeloterij.nl/goede-doelen/…
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden duurzaamheid , gezondheid en beemsterkaas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!