'Vleesveehouderij moet kansen beter verzilveren'Originele beschrijving

'Verantwoorde kwaliteit van dichtbij', zo heet de visie van de vakgroep Vleesveehouderij van LTO Nederland. Volgens voorzitter Wouter Hartendorf kan de vleesveehouderij een brug slaan tussen boer en consument.

Deel dit topic 'Vleesveehouderij moet kansen beter verzilveren' (agri24.nu)

'Verantwoorde kwaliteit van dichtbij', zo heet de visie van de vakgroep Vleesveehouderij van LTO Nederland. Volgens voorzitter Wouter Hartendorf kan de vleesveehouderij een brug slaan tussen boer en consument. - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Reacties

+1
puntertje
Als men bij de sollicitatie bij LTO niet de woorden; 'verbinding zoeken', 'brug slaan' etc in de mond neemt gaat de functie aan je voorbij. Maar de succesvolle sollicitanten blijven dat vervolgens hun hele zittingsperiode roepen en komen niet tot het besef dat we geen kleuters zijn waar je oneindig moet blijven herhalen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden lto , nederland , boer , heet en consument geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!