Hogan biedt 1 miljard om verzet tegen Mercosur kop in te drukken



Originele beschrijving

Europees landbouwcommissaris Phil Hogan heeft de boeren in de Europese Unie een bedrag van 1 miljard euro beloofd, als de landbouwmarkten in Europa door het handelsakkoord met de Mercosur-landen ontregeld raken.

Deel dit topic

Reacties

+1
ted9
Heeeee hebben we dat niet eerder gehoord.
Was dat niet met de Rusland boycot dat geld zit ik ook nog steeds op te wachten. Wel goed nieuws als je niet in Nederland boert natuurlijk.
de Haas
@ted9 En dan ook nog roepen dat WE de Russen boycotten. Makkelijk praten over de rug van een ander.
CorP
Dat is ook maar eenmalig, en per bedrijf zal dat uiteindelijk niet veel zijn
CorP
Dat is ook maar eenmalig, en per bedrijf zal dat uiteindelijk niet veel zijn
Pluto
Dat dekt bij lange na de schade niet !.Blijkbaar geloofd hij er zelf ook niet in ,anders was hij wel met wat anders op de proppen gekomen . In de vleesveehouderij zijn dit soort handels afspraken berucht . Na onderzoek blijkt er altijd sprake van wisselgeld politiek tussen industrie en landbouw.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's europa geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN