Rendement melkvee in mineurOriginele beschrijving

Het rendement van de melkveebedrijven in Nederland ligt het hele jaar al onder het tienjarig gemiddelde. Dat blijkt uit de Melkveeindex van accountantsbureau Countus.

Deel dit topic Rendement melkvee in mineur (agri24.nu)

Het rendement van de melkveebedrijven in Nederland ligt het hele jaar al onder het tienjarig gemiddelde. Dat blijkt uit de Melkveeindex van accountantsbureau Countus. - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Reacties

+1
de hoef
Dacht al waarom sparen we niet zo hard
nederlandse boer
Is niet zo moeilijk te voorspellen. Hele fosfaatgedoe veroorzaak 2-5 cent kostprijsverhoging terwijl de melkprijs gelijk blijft. Ook voor hen die geen fosfaat kopen/leasen is er een kostprijsverhoging i.v.m. schuiven met koeien etc. om eind van het jaar goed uit te komen/hogere jongveeopfokkosten/te lage dieraantallen houden/etc. Daarnaast uiteraard hoge voerprijzen dit jaar.
de Tank
Het xou ook raar zijn als we 10 jaar lang boven het 10 jarig gemiddelde zouden zitten.
+1
Frans1
@de Tank nee,dan zou de prijs de inflatie tenminste wat volgen😎😉
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden melkvee , nederland , melkveebedrijven , melkveeindex , countus en rendement geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!