Boeren hoeven hun koeien niet op stal te zetten (ook als dat officieel wel zou moeten)

Zie je het al voor je? Een ambtenaar die op zijn fiets bij boeren langs moet om ze op te dragen dat ze hun vrolijk grazende koeien op stal moeten zetten. Door een besluit van de Raad van State mogen er namelijk officieel geen koeien meer in de wei lopen, want die zorgen voor uitstoot van stikstof.

Deel dit topic

Reacties

+1
Stoppen al deze lariekoek/onzin.
+4
spotmelker
Ik denk dat als gevolg van dit onbehoorlijk bestuur alle betrokken politici en ambtenaren aangebonden moeten worden.
casev
De laatste jaren al een hoop idiote regelgeving voorbij zien komen. Maar dit is toch wel het dieptepunt...... Je heb maar 1 volkert figuur nodig die een boer wil wegpesten, en er moet ineens wel gehandhaafd worden...... btw, ik snap het overigens niet, want bij weigang blijven mest en urine gescheiden, en komt er toch niks vrij, zoals in een gierkelder?
van Ittersum
@casev PAS is een Europese handhaving. Heeft niks met mevr. Schouten, LTO, Rabo, Campina of Volkert v.d. Gek te maken. Enige nadeel is zij kunnen idd. wel om handhaving vragen, verwacht het niet voor
het weiden. Dat zou maatschappelijke onrust geven en zo slim is links ook wel om dat niet te doen
labella
Ik houd ze toch maar voor de zekerheid binnen, straks word ik weer voor fraudeur uitgemaakt.
van Ittersum
@labella hahahaha, wet moet je naleven

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , koeien , stikstof , uitstoot en wei geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0