Politiek kan er niet meer omheen: minder varkens en koeienOriginele beschrijving

Na uitspraken van rechters en een reeks kritische rapporten kan het kabinet er niet langer omheen: de veestapel in Nederland moet worden verkleind. Het gebeurt stapje voor stapje.

Deel dit topic Politiek kan er niet meer omheen: minder varkens en koeien (agri24.nu)

Na uitspraken van rechters en een reeks kritische rapporten kan het kabinet er niet langer omheen: de veestapel in Nederland moet worden verkleind. Het gebeurt stapje voor stapje. - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Laatste  |  

Reacties

hans1980
Ook minder koeien?
+2
j h p
Als je het maar vaak genoeg herhaalt..........
+16
kanniewaarzijn
Na 20 jaar liegen en bedriegen waarbij men verstrikt geraakt is in de eigen leugens, is het dan toch gelukt: heel Nederland (inclusief de boeren zelf) denkt dat de veehouderij vervuilend is. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat!!
pa
@kanniewaarzijn "t zou waar kunnen zijn
de jonge
@kanniewaarzijn klopt,alles voor de industrie onder het motto : biodiversiteit. de hele natuur in nederland helpen ze naar de grootjes........voor een paar rotcenten zijn ze finaal gehersenspoeld en laat de hele nederlandse staat zich omkopen.
christo2.0
@de jonge Zoek voor de gein eens de bv's van Helma Lodders.
jan.1
Quote Reactie van @christo2.0:
Zoek voor de gein eens de bv's van Helma Lodders.

Ze heeft alleen maar een stukkie windmolen jonge....:😬
Groen1
Urgenda: minder koeien levert grootste CO2-reductie
De land- en tuinbouw kan een flinke extra bijdrage leveren aan de broeikasgasreductie. Dat stelt duurzaamheidsorganisatie Urgenda in haar veertig puntenplan dat maandag is gepresenteerd. Door het aantal koeien te verminderen, is al een reductie van 3 megaton broeikasgas mogelijk.
nieuweoogst.nl/nieuws/2019/…
christo2.0
@Groen1 Dit verhaal legt de ziel van links bloot. Wanneer je durft te beweren dat verlagen van de productie goed voor het klimaat is ben je geestelijk niet goed in orde. Nog nooit gehoord van efficientie of onderhoudsvoer. Deze mensen hebben een romantisch wensdenken m.b.t. koetjes.
Ga ze zelf houden zeg ik dan!
pieta
@christo2.0 Als dat onderhoudsvoer direct achter de stal groeit en ze halen het zelf op zou het zomaar efficiënter kunnen zijn. Niet dat ik het weet.
+2
90 % minder ambtenaren, dat ruimt op !!!
+1
nederlandse boer
Ik val in herhaling en toch zeg ik nogmaals: dit hele gedoe hebben we te danken aan het CDA die bij de laatste verkiezingen een minister van landbouw had kunnen leveren en hiermee aan een 'positief' boerenklimaat had kunnen bewerken.

Zij lieten verstek gaan hiermee tonende totaal geen belang te hebben bij landbouw. Nu zit het hele verhaal in linkse rooie handen met als gevolg dat het hek van de dam is op alle gebied. Bovenstaand artikel is hiervan weer het zoveelste voorbeeld.

Oppositie voeren als coalitiepartner in je eigen kabinet. Waar ben je dan mee bezig???
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @nederlandse boer:
dit hele gedoe hebben we te danken aan het CDA

Ik val ook in herhaling en zeg nogmaals 😬 Het maakt geen zak uit van welke partij de LNV minister wordt geleverd; dit beleid is jaren geleden al vastgesteld en door ALLE partijen onderschreven. Het maakt dus geen ruk uit of er nu een CDA-er of PvdD-er als minister zit. Kijk b.v. maar eens naar het gedrag van het CDA in Brabant!
+2
Kempenaar
@kanniewaarzijn de ambtenaren op het ministerie maken al jaren de dienst uit, die informeren schouten
Als je weet waar die op stemmen dan weet je genoeg
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden varkens , koeien , nederland , politiek en veestapel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!