Rekenkamer vernietigend over Nederlands mestbeleid


 Rekenkamer vernietigend over Nederlands mestbeleid (foodlog.nl)

Nieuwsgrazer

Reacties

verbondanti
Je kunt het gewoon nooit goed doen als boer. En als men de regels elke keer wijzigt., vaak binnen een week, hoe kun je dan blijven bijsturen!
+1
Dirk van Zetten
Fosfaat wat per ha aangewend mag worden is fors verlaagd voor tuinbouw en landbouw. Er mag minder mest op een ha. Het aantal koeien in Nederland is fors afgenomen en neemt nog steeds af. Maar het overschot is toegenomen omdat er minder op ha mag.
+1
Dirk van Zetten
Aan LTO en STAF de oproep blijf reageren met andere cijfers, productie mest en methaan, amoniak ten opzichte van 1984 of 1990 laat zien dat we de afgelopen 30 jaar bepaald niet stil gezeten hebben en dat luchtvaart en industrie een fors stijgende lijn laten zien.
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden mestbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!