De koe loopt na stikstofuitspraak illegaal in de wei

Originele beschrijving

Paniek onder boeren: ook voor het weiden van vee bij een natuurgebied hebben zij volgens de Raad van State een vergunning nodig. Minister Schouten speurt nu naarstig naar een manier om de koe in de wei te legaliseren.

Bron

De koe loopt na stikstofuitspraak illegaal in de wei
agri24.nu

Deel dit topic

tobias-venhorst

Reacties

+1
m uut m
Er is helemaal geen wetgeving die dat momenteel verbied.
+1
cowboys
Hoever kun als land zinken
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @cowboys:
Hoever kun als land zinken

Heel ver, zolang idioten als "ecoloog" Patrick Jansen serieus genomen worden.
+1
Twentsch Land
Koeien liepen al in de wei toen er in geen enkel opzicht al vergunningen bestonden.
wotan2
Hoe zit dat met het vee dat in(geschaard) het natuur gebied loopt?
Weidezicht
@wotan2 ja en hoe zit dat met de schotse hooglanders en andere onnodige runderen van staatsbosbeheer en andere geldverslinders?
producent
De oplossing komt er.

rtlz.nl/beurs/bedrijven/…
+1
labella
@producent Volgens mij is Carola daar al lang mee bezig, denk maar niet dat die afgeroomde fosfaatrechten ooit nog een keer weer uitgegeven worden.
+1
dewittemotor
@labella Er gaat een keiharde sanering komen van de veehouderij. Want alles moet doorgaan en wij zijn het zwakste jongetje van de klas.
Wij hebben het hier vaak gehad over de uitbreiding van de melkveestapel na de afschaffing van de quotering. Dat vonden velen fout.. Nu zal blijken, dat als de melkquotering was blijven bestaan, we evengoed nog een flinke krimp hadden gekregen.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's schouten , koe , natuurgebied , vee , wei , illegaal en koe in de wei geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!