CHAOS bij College van beroep voor het bedrijfsleven door de vele fosfaat zaken.

College van beroep voor het bedrijfsleven zet fosfaatreductie zaken in de wacht om zogenaamd fosfaatrechten zaken eerder te kunnen behandelen.

Deel dit topic

Reacties

+4
de jonge
Trouwens, onderhand al eens iemand gehoord die gecontroleerd is op naleving van de fosfaatrechten van het jaar 2018?? 1 grote klerezooi,ze kunnen hun eigen rommeltje niet eens op orde houden,maar willen de sector wel steeds nieuwe regelgeving verplichten en dan dreigen met dwangsommen etc.Je zou de staat voor dit soort ondeskundigheden en nalatigheden moeten kunnen aanklagen.
cowboys
@de jonge zou het niet zo zijn dat er nu misschien uitspraken gaan komen in de fosfaatreductie zaken die niet zo goed zouden passen. en dat ze nu daarom ze maar laten liggen en VEILIG verder gaan met fosfaat rechten zaken.
matt
@de jonge ze hebben iets ingevoerd wat ze niet kunnen handhaven,paar jaar geleden al geschreven.
+3
de Haas
@de jonge Bij wie moet je zijn om iemand aan te klagen? Als je nu ziet met de Wilders zaak hoe justitie rolt.... diep triest dat het zo werkt.
de jonge
Het is in mijn ogen 1 manipulatieve zooi, ze zijn er niet voor de nederlandse burger,ze verschuilen zich steeds achter ongeoorloofde staatsteun etcetc,maar hoe zit het dan met de miljarden die aan griekenland en turkije worden geschonken,is dat geen ongeoorloofde staatsteun??
hans1980
Denk dat de rechters ook wel rekening moeten houden met PAS, een niet vergund bedrijf rechten toekennen?
BertK
@hans1980 Niets mee te maken, je weet dat er een oplossing moet komen. De ondernemer heeft zich (ws) aan de regels gehouden. Sterker, provincie nam nb-aanvragen niet in behandeling als verandering te klein was.
hans1980
@BertK klopt ja wordt vervolgd
de jonge
@hans1980 trek het maar eens door,dan behoren ze de teveel toegekende rechten ook weer terug te halen,ongeoorloofde staatsteun toch???
diekman
Allemaal goed voor de werkgelegenheid.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0