Smakelijk laag-alcoholisch bier dankzij CRISPR-Cas

Kan laag-alcoholisch bier net zo lekker smaken als normaal bier? In een recente publicatie beschrijven Richard Notebaart van Wageningen University & Research en Rodolphe Barrangou van North Carolina State University hun onderzoek naar CRISPR-Cas technieken om fermentatieprocessen van levensmiddelen te verbeteren en de voedselveiligheid van zuivelproducten te verbeteren.
 Smakelijk laag-alcoholisch bier dankzij CRISPR-Cas (wur.nl)

Kan laag-alcoholisch bier net zo lekker smaken als normaal bier? In een recente publicatie beschrijven Richard Notebaart van Wageningen University & Research en Rodolphe Barrangou van North Carolina State University hun onderzoek naar CRISPR-Cas technieken om fermentatieprocessen van levensmiddelen te verbeteren en de voedselveiligheid van zuivelproducten te verbeteren.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bier en voedselveiligheid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!