Greenpeace mist krimp veestapel in plan Schouten



Originele beschrijving

Het plan van minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit om te komen tot kringlooplandbouw, gaat niet zorgen voor een transitie naar ecologische landbouw met minder dieren. Dat stelt milieuorganisatie Greenpeace.

Deel dit topic

Reacties

+1
BertK
Greenpeace heeft niet opgelet wat er de afgelopen jaren gebeurt is. Ook kennen ze het verschil tussen korte en lange kringloop niet. Toch halen ze kritiekloos de pers.
BertK
@BertK gebeurd
+1
Dirk van Zetten
@BertK iedere varken, kip, nerts of koe die je hier verminderd komt in het buitenland weer terug, mensen moeten toch hun voedsel hebben. Veelal onder vervuilendere en slechtere huisvesting dan in NL. Dus milieutechnisch nadelig om dit te doen.
+1
ej-van-de-voort
Ik mis ook veel bij greenpeace...
+1
a3vandiejen
Laat Greenpeace lekker uit varen met hun Diesel boot.
Pluto
Ik dacht dat de veestapel al behoorlijk was verminderd het afgelopen jaar !!. maar er vindt ook veel verschuiving plaats .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , natuur , dieren , kringlooplandbouw en veestapel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0