Een oneerlijke vergelijking tussen mens en koe

De koe is evenals de mens een zoogdier en beide grazen; de koe gras en de mens informatie. De mens consumeert voedsel, daarbij komen gassen vrij. Veelal in de vorm van CO2. Met een wereldbevolking van 7.7 miljard een behoorlijk aandeel zou je denken. Gelukkig...
 Een oneerlijke vergelijking tussen mens en koe (nmv.nu)

De koe is evenals de mens een zoogdier en beide grazen; de koe gras en de mens informatie. De mens consumeert voedsel, daarbij komen gassen vrij. Veelal in de vorm van CO2. Met een wereldbevolking van 7.7 miljard een behoorlijk aandeel zou je denken. Gelukkig... Het bericht Een oneerlijke vergelijking tussen mens en koe verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden gras , koe , melkveehouders , CO2 en voedsel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!