Illustratie van: old man jose

Boeren verdeeld over verdienmodel kringlooplandbouw


Originele beschrijving

Acht op de tien agrarisch ondernemers is op de hoogte van de kringloopvisie 'Waardevol en Verbonden' van landbouwminister Carola Schouten. De meningen over de economische levensvatbaarheid van kringlooplandbouw lopen sterk uiteen.

Deel dit topic

Reacties

Pluto
WEER een visie van haar de ether in geslingerd waar achteraf bijna een complete grondwetswijziging voor nodig is om de obstakels en wettelijke plichten en verboden ongedaan te maken . De NMA staat het niet eens toe !!.
+1
christo2.0
Voor kringlooplandbouw is er geen verdienmodel. Was er niet en komt er ook niet. Dus laat het maar rusten, het wordt niks.
overstekend wild
@christo2.0 maakt ook niet uit, als U links kijkt ziet U rechts niets. Zolang we ons als maatschappij druk blijven maken om dit schijn probleem hoeven we aan de echte problemen niets te doen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kringlooplandbouw , verdienmodel en Agrarisch geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0