Politiek spreekuur met Maurtits von Martels en… Hilde Palland-Mulder

VILSTEREN – Niet Malik Azmani, maar het Tweede Kamerlid Hilde Palland-Mulder uit Kampen zit morgen eenmalig naast Maurits von Martels op het politiek spreekuur in Vilsteren. Na de voor hem succesvolle Europese Verkiezingen neemt Malik deze en komende dagen deel aan de onderhandelingen in Brussel. Het is een zeer drukke periode voor hem, dus neemt […]
Het bericht Politiek spreekuur met Maurtits von Martels en… Hilde Palland-Mulder verscheen eerst op Vechtdal FM.
 Politiek spreekuur met Maurtits von Martels en… Hilde Palland-Mulder (vechtdalfm.nl)

VILSTEREN – Niet Malik Azmani, maar het Tweede Kamerlid Hilde Palland-Mulder uit Kampen zit morgen eenmalig naast Maurits von Martels op het politiek spreekuur in Vilsteren. Na de voor hem succesvolle Europese Verkiezingen neemt Malik deze en komende dagen deel aan de onderhandelingen in Brussel. Het is een zeer drukke periode voor hem, dus neemt […] Het bericht Politiek spreekuur met Maurtits von Martels en… Hilde Palland-Mulder verscheen eerst op Vechtdal FM.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kampen , verkiezingen , politiek en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!