Ook verliezen bij roterend weiden en stripgrazen

Ondanks het feit dat beweidingssystemen waarbij koeien dagelijks vers gras krijgen aangeboden speciaal zijn ontwikkeld om de graslandbenutting te verbeteren, en daarmee beweidingsverliezen te verlagen, zijn de beweidingsverliezen nog altijd substantieel.

Deel dit topic

Reacties

Vee en Veldlust
Je houd wel de koeien beterde op de melk.
+1
grös
Bij inkuilen heb je ook verliezen, alleen vers stalvoeren heb je meer gras, maar is na 20 uur ook niet zo fris meer.
+5
van Ittersum
Je hebt: het ideaal, wat wenselijk is en wat mogelijk(werkbaar) is . En daar moet je een weg in vinden en daar moet je verder mee
Waldboerke
Je ziet het niet zo veel (meer) die grote wielen met draden om de strip een stukje verder te zetten. Wat zijn trouwens: "nog wel substantiële verliezen"? Volgens mij kan het heel best werken, maar dat moet ieder zelf maar proberen.
+1
Jan S
😀
pa
Quote Reactie van @Jan S:
fraudeleus

Frauduleus in onze beroepsgroep???
Jan S
😀

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's gras , speciaal en koeien geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN